Fra gammelt til nyt til gammelt

Frem og tilbage er lige langt.

Fra Gammelt til Nyt

Papirfotos har tendens til at blive gule med alderen. Hvis de tillige er blevet krøllet kan der være opstået revner eller sprækker i fotoet. Dette kan jeg rette op på. Følgende foto er et typisk eksempel på et lidt ældre foto.

Jeg har først beskåret fotoet og fjernet den hvide ramme, der er blevet gul med alderen. Siden er der kompenseret for farver, og striber samt pletter på fotoet er retoucheret væk. Til sidst har jeg igen sat en hvid ramme rundt om fotoet. Slutresultatet er næsten nyt og noget smukkere at se på.

Fra Nyt til Gammelt

Har du et foto du skal bruge til en speciel lejlighed. Hvis fotoet er taget fornyligt, men du har brug for at det ser 30 år ældre ud, så kan jeg hjælpe.

Nedenstående er et eksempel på hvordan jeg kan gøre et nyt foto har fået tilføjet gamle fotos “visne” farver, samt skrammer og pletter.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Protected by WP Anti Spam